Czy nie idealnie byłoby posiadać w swojej kuchni czy też salonie niewielki, okrągły stolik, nie zajmujący zbyt wiele miejsca, który jednak w szczególnych okolicznościach – przy odwiedzinach rodziny czy też w czasie świąt, stawałby się sporych rozmiarów stołem biesiadnym?
Takie rozwiązanie nie musi pozostawać w strefie marzeń! Możemy zaproponować Państwu niezwykle funkcjonalny okrągły stół rozkładany, który pomieści rodzinę i przyjaciół. Tak, by nie zabrakło miejsca dla nikogo podczas chwil spędzanych przy wspólnym stole.
Nasze okrągłe stoły rozkładane rozkładają się do 110cm, 140cm, 145cm, 190cm, a nawet 200cm – wszystko w zależności od potrzeb klienta.
Ponadto, stoły robione są od początku do końca przez nas, dzięki czemu możliwa jest personalizacja. Mogą Państwo wybrać kolor spośród ok. 15 dostępnych opcji, w zależności od modelu. Większość stołów jest także dostępna w wersji półmatowej i z połyskiem.
Serdecznie zachęcamy Państwa do zakupu okrągłego stołu rozkładanego. Tak, by połączyć przyjemne z pożytecznym, piękno z funkcjonalnością.
Wybierając nasze meble, mają Państwo gwarancję najwyższej jakości i staranności wykonania ponieważ wieloletnie doświadczenie i serce wkładane w codzienną pracę sprawiają, że jesteśmy mistrzami w meblarskim fachu.
Piękny zestaw. Bardzo funkcjonalny. Krzesła świetnie współgrają ze stołem.
Ten stół jest po prostu stworzony do mojej kuchni!!! Wykonanie jak i obsługa perfekt. Polecam!
Zestaw w kolorze ciemny orzech. Piękny. Solidny. Wykonany z ogromną dbałością o produkt i wygodę klienta. Montaż w 5 minut (przykręcenie nóg do stołu). Szybka wysyłka. Przemiły dostawca. Dziękuję i polecam zakupy w Waszej firmie.
Zamawiając wcześniej komplet krzeseł, domówiłam do nich jeszcze ten stół. Zestaw bardzo ładnie się prezentuje
Dodano przez ~Gosia
Bardzo wygodne, polecam