Czy nie idealnie byłoby posiadać w swojej kuchni czy też salonie niewielki, okrągły stolik, nie zajmujący zbyt wiele miejsca, który jednak w szczególnych okolicznościach – przy odwiedzinach rodziny czy też w czasie świąt, stawałby się sporych rozmiarów stołem biesiadnym?
Takie rozwiązanie nie musi pozostawać w strefie marzeń! Możemy zaproponować Państwu niezwykle funkcjonalny okrągły stół rozkładany, który pomieści rodzinę i przyjaciół. Tak, by nie zabrakło miejsca dla nikogo podczas chwil spędzanych przy wspólnym stole.
Nasze okrągłe stoły rozkładane rozkładają się do 110cm, 140cm, 145cm, 190cm, a nawet 200cm – wszystko w zależności od potrzeb klienta.
Ponadto, stoły robione są od początku do końca przez nas, dzięki czemu możliwa jest personalizacja. Mogą Państwo wybrać kolor spośród ok. 15 dostępnych opcji, w zależności od modelu. Większość stołów jest także dostępna w wersji półmatowej i z połyskiem.
Serdecznie zachęcamy Państwa do zakupu okrągłego stołu rozkładanego. Tak, by połączyć przyjemne z pożytecznym, piękno z funkcjonalnością.
Wybierając nasze meble, mają Państwo gwarancję najwyższej jakości i staranności wykonania ponieważ wieloletnie doświadczenie i serce wkładane w codzienną pracę sprawiają, że jesteśmy mistrzami w meblarskim fachu.
Zamówienie spełniło moje oczekiwania. Towar bardzo starannie zabezpieczony w transporcie.
Rewelacyjny, oryginalny stół - godny polecenia.
Jak najbardziej polecam. Stół wykonany z wszelką starannością, przepieknie się prezentuje.
Stół idealny, różne rozwiązania(wkładki), krzesła proste, ale wygodne. Jestem bardzo zadowolona.
Dodano przez ~graz
Przepiękny, wykonany z najwyższą starannością stół. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.