Krzesła z podłokietnikami cieszą się wśród naszych Klientów dużą popularnością. Najchętniej kupowane są w komplecie ze stołami rozkładanymi, do dużych przestronnych pomieszczeń. Doskonale sprawdzają się solo - przy toaletce lub biurku. Do zaaranżowania również w eleganckich przestrzeniach komercyjnych, wymagających wyjątkowych mebli.
Wszystkie nasze krzesła z podłokietnikami mają swój odpowiednik w modelach standardowych - bez podłokietnika. Dzięki temu możecie łączyć w Waszych przestrzeniach oba modele, zachowując spójną stylistykę.
Przy produkcji krzeseł drewnianych pracujemy z dobrze wysezonowanym, twardym drewnem bukowym oraz sklejką. Gwarantuje to wysoką jakość mebli oraz ich długą żywotność. Każde krzesło drewniane zabezpieczane jest naturalnymi, czystymi ekologicznie bejcami wodnymi, bezpiecznymi dla człowieka oraz środowiska.
Piękne wygodne krzesła, dokładnie wykonane, a do tego niewielki stół, który mogę powiększyć! To są meble, z których jestem zadowolona w 100%. Polecam.
Wyjątkowo solidna firma! I wyjątkowo fajne mebelki. Polecam gorąco!
Mogę polecić firmę, stół wykonany z wysokiego gatunku materiałów, starannie i solidnie. Teraz czekam na krzesła do kompletu.
Stół wykonany starannie z dbałością o szczegóły. Warto czekać te 4 tygodnie! Kontakt z obsługą bardzo sprawny. Polecam
Dodano przez ~Krzysztof
Super, zamówienie, doradztwo, szybka dostawa , dzięki bardzo.