Fascynują nas style wnętrzarskie z przeszłości. Dlatego też w naszych projektach lubimy inspirować się historią i tworzyć krzesła retro.
W ofercie Stół Plus Krzesła, znajdą Państwo krzesła retro inspirowane przeróżnymi nurtami – między innymi geometrycznym Art Déco, odważnym zdobnym Stylem Chippendale czy szalenie modnym w ostatnich sezonach stylem Mid Century w wydaniu Modern, który cechuje się prostotą połączoną z wyrafinowaną elegancją.
Wszystkie nasz krzesła retro są tworzone z największą dbałością o szczegóły. Krzesła produkujemy od początku do końca – dlatego też możliwa jest ich personalizacja. Mogą Państwo wybrać kolor krzeseł retro spośród około 15 dostępnych opcji, w zależności od modelu. Ponadto, większość mebli jest dostępnych w wersji półmat i połysk.
Serdecznie zachęcamy do postawienie na najwyższą jakość wykonania i zdecydowanie się na wybór krzeseł retro z naszej oferty. Nasze wieloletnie doświadczenie i skupienie na dopracowaniu szczegółów sprawia, że każdy tworzony przez nas mebel będzie mógł cieszyć Państwa przez długie lata.
Piękne wygodne krzesła, dokładnie wykonane, a do tego niewielki stół, który mogę powiększyć! To są meble, z których jestem zadowolona w 100%. Polecam.
Wyjątkowo solidna firma! I wyjątkowo fajne mebelki. Polecam gorąco!
Mogę polecić firmę, stół wykonany z wysokiego gatunku materiałów, starannie i solidnie. Teraz czekam na krzesła do kompletu.
Stół wykonany starannie z dbałością o szczegóły. Warto czekać te 4 tygodnie! Kontakt z obsługą bardzo sprawny. Polecam
Dodano przez ~Krzysztof
Super, zamówienie, doradztwo, szybka dostawa , dzięki bardzo.